ПОЧЕТНА Некатегоризирана ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ЌЕ ЈА СПАСУВА АБА: Удри и по Човиќ и по Бокан!!!

ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ЌЕ ЈА СПАСУВА АБА: Удри и по Човиќ и по Бокан!!!

сподели
Sportske.ba

Лидерите на двата клуба кои што играа во финалната серија во АБА лигата, се главните виновници за она што му се случува на нашето натпреварување, во моментов. Вака ја почнува изјавата за Б92, Игор Додик, претседателот на јадранската лига.

Небојша Човиќ и Драган Бокан се прозваните, а наместо спортски двобој, на терените гледавме секакви случувања, освен спорт.

Комплтентиот став на Додик, може да го прочитате на линкот подолу. На српски. Кога се преведува, може да не се долови оригиналот.

Извор Б92