ПОЧЕТНА МАКЕДОНИЈА Првите зборови на Антиќ, по изборот

Првите зборови на Антиќ, по изборот

сподели

Низ магла, возбуден од она што се случи, од неговиот избор за прв човек на македонската кошарка, Перо само кратко искоментира, несвесен дека го слушаме:

„Сега е најтешкото, сега треба да се работи…“ – рече под мустаќ, новиот претседател на КФСМ.

Ти посакуваме среќа, голем човеку, да ти се наклонети и ѕвездите!