ПОЧЕТНА МАКЕДОНИЈА ПРВИОТ ТРЕНИНГ НА МАГДЕВСКИ: Енергија, младост и огромна помош

ПРВИОТ ТРЕНИНГ НА МАГДЕВСКИ: Енергија, младост и огромна помош

сподели
аматерска фотографија

По првата тренинг сесија на репрезентативецот, кој што од Кавадарци се пресели во Гостивар, впечатоците се позитивни на двете страни.

аматерска фотографија

Андреј Магдевски одлично се вклопува во концепцијата на екипата и во филозофијата на тренерот Марјан Србиновски.

„Со доаѓањето на 21-но годишниот Магдевски добивме играч што ќе ни биде од огромна помош на бековските позиции, особено на плејмејкерската.

аматерска фотографија

Неговата младост и енергија би требало да бидат дополнителен квалитет во нашата игра. Екипата го прифати одлично, на првиот тренинг.“ – изјави за basketball.mk, стратегот Србиновски.