ПОЧЕТНА Во позадина Првиот среќен добитник, во нашата наградна игра е Матеј

Првиот среќен добитник, во нашата наградна игра е Матеј

сподели

Basketball.mk и RiSport го израдуваа малиот Матеј, кој што беше извлечен во првата фаза од нашата наградна игра. Тој избра дуксер од брендот Under Armour, кој што веднаш го облече и го носи на насловната фотографија.

Фотографијата е објавена со согласност на родителите на Матеј. Вклучете се и играјте ја нашата наградна игра, а повеќе детали ќе дознаете на нашата ФБ страна.

Втората фаза е во тек, извлекувањето е на 1-ви февруари. Следете ги нашите НБА вести и пронајдете ги зборовите со кои што ќе креирате една реченица.

Реченицата испринтајте ја или напишете ја читко на лист, ставете ја во коверт и испратете ја препорачано, на адресата наведена во постот на нашата ФБ страна.