ПОЧЕТНА АБА Потегот на колото во АБА2, за Вудард

Потегот на колото во АБА2, за Вудард

сподели
фото: МЗТ Скопје / Петр Стојановски

Малку повеќе од една секунда до крајот на полувремето, твоја топка под твојот кош, нерешен резултат…

Што правиш?

Му додаваш на Вудард, а овој погодува тројка. Толку е едноставно.

Еве го потегот на мечот и на колото во АБА 2 лигата:

ЛИНК