ПОЧЕТНА Други репрезентации Повикани кошаркари за пријателски турнир на У18 селекцијата

Повикани кошаркари за пријателски турнир на У18 селекцијата

сподели
mkf.mk

Кошаркарите до 18 години ќе учествуваат на пријателски меѓународен турнир, што од 19-ти до 21-ви декември ќе се одржи во Букурешт.

Репрезентацијата ќе тренира во Скопје, со прв тренинг в недела во 8:00 часот наутро.

Тренинзите ќе се одруваат во спортската сала „Независна Македонија“ при ОУ „Невена Георгиева – Дуња“.

СПИСОК НА ПОВИКАНИ КОШАРКАРИ ЗА ЈУНИОРСКА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА

Андреј Јакимовски
Лука Наумовски
Адриан Наумоски
Даниел Здравевски
Марко Миловановиќ
Лука Савичевиќ
Гоце Петрушевски
Виктор Исајлоски
Андреј Андоноски
Виктор Ташковски
Дамјан Тодосиев
Лејсон Зекири
Дамјан Бошковски
Борјан Обедниковски
Бленд Велиу
Кирче Киревски
Дарио Митевски
Никола Кацарски
Марко Величковски

(преземено од mkf.mk)