ПОЧЕТНА А Репрезентација Од селекторот, за нацијата, во 2018-та

Од селекторот, за нацијата, во 2018-та

сподели

Среќа, здравје и успех на сите полиња, за сите љубители на кошарката. Да се радуваме заедно на нови успеси на македонската кошарка.

На професионалниот сајт basketball.mk му посакувам успех на приватен и деловен план, да читаме повеќе за наши нови резултати во новата година.

Среќна Нова Година во името на селекторот Јорданчо Давитков и basketball.mk!