ПОЧЕТНА МАКЕДОНИЈА Најтрофејниот најоригинално ја честита новата година

Најтрофејниот најоригинално ја честита новата година

сподели

Капитенот на екипата што има најмногу титули во македонската кошарка, испрати видео порака до сите на кои што кошарката им значи барем нешто, со желби да им се оствари се, во новата 2018-та година.

Еве го видеото на Мите Мираковски од Работнички:

Среќна Нова Година во името на Димитар Мираковски, КК Работнички и basketball.mk!