ПОЧЕТНА А Репрезентација НАУМОСКИ: Здравје, љубов, почитување, сплотеност…

НАУМОСКИ: Здравје, љубов, почитување, сплотеност…

сподели

На сите спортски работници и љубители на овој прекрасен спорт, како и на сите граѓани на Република Македонија, им посакувам многу здравје, љубов и успех во новата 2018-та година.

Мора да сфатиме дека само со меѓусебно почитување и со сплотеност, може да изградиме здрава држава и квалитетна иднина во секоа сфера од нашето постоење.

Среќна Нова Година во името на Петар Наумоски и basketball.mk!