ПОЧЕТНА МАКЕДОНИЈА Многу успеси на спортски план, во новата 2018-та

Многу успеси на спортски план, во новата 2018-та

сподели

Управата на КК Гостивар, заедно со сите спонзори, спортскиот директор, тим менаџерот, тренерот и играчите и сите останати што се вклучени во работата на нашиот клуб, ви ја честитаат новата година со искрени желби за многу здравје, успех и среќа.

На сите спортски колективи и клубови, на нашата матична (МКФ) и на останатите федерации, на целата спортска јавност кај нас и на нашата најверна публика, која што ја повикуваме постојано да биде присутна во салата „Младост“ на сите наши натпревари, им посакуваме многу успеси на приватен и на професионален план.

Среќна Нова Година во името на КК Гостивар и basketball.mk!