ПОЧЕТНА МАКЕДОНИЈА МАРЈАН ИЛИЕВСКИ: Нека 2018-та биде година на спортски успеси

МАРЈАН ИЛИЕВСКИ: Нека 2018-та биде година на спортски успеси

сподели

На сите навивачи и поддржувачи на КК Блокотехна, градот Гевгелија и на пошироката кошаркарска јавност, од мое и од име на клубот им посакувам среќна, успешна и бериќетна 2018 година.

Нека биде година на спортот, спортски успеси и достигнувања, не само во кошарката, туку и во останатите спортови. Среќно!!!

Среќна Нова Година во името на тренерот на Блокотехна, Марјан Илиевски и basketball.mk!