ПОЧЕТНА МАКЕДОНИЈА МАРКУС ГИНЈАРД: Оваа година да биде најубава во вашите животи

МАРКУС ГИНЈАРД: Оваа година да биде најубава во вашите животи

сподели

Би сакал на сите навивачи и поддржувачи на Работнички да им посакам Среќна Нова Година.

Се надевам дека 2018-та година ќе биде најубава во вашите животи.

Среќна Нова Година во името на Маркус Гинјард и basketball.mk!