ПОЧЕТНА МАКЕДОНИЈА ЛУКОВСКИ: Заедно да ја кренеме кошарката во новата година

ЛУКОВСКИ: Заедно да ја кренеме кошарката во новата година

сподели

До сите кошаркарски клубови, кошаркарски тренери, до сите кошаркари, љубители на кошарката и ентузијасти, до сите спортски новинари и останати кошаркарски работници:

„Ви ја честитам новата година и ви пожелувам многу здравје и среќа, вам и на вашите најмили.

Се надевам дека Дедо Мраз ќе ни прати пакетчиња со многу разум и трпение.

Сите ние, заеднички, со многу работа и со посветеност, треба да ја кренеме нашата кошарка на ниво на кое што заслужува да биде.“

Среќна Нова Година во името на Митко Луковски и basketball.mk!