ПОЧЕТНА НБА Крај ли е ова за Јокиќ? Србинот се повреди!!!

Крај ли е ова за Јокиќ? Србинот се повреди!!!

сподели

Интернационалецот на нашиот северен сосед стапна на стапалото на Џеријан Грант и веднаш потоа со згрчен израз на лицето се струполи на паркетот.

Репрезентативецот на Србија се обиде да продолжи, изведе две слободни, но поради преголема болка го напушти паркетот и не се врати во игра.

Конкретен податок нема, каква е повредата и колку Никола Јокиќ ќе отсуствува од терените.