ПОЧЕТНА Најнови видеа Кој е најдоминантниот во историјата? Прашајте ги Шродер и Принс!!!

Кој е најдоминантниот во историјата? Прашајте ги Шродер и Принс!!!

сподели
cleveland.com

Кралот ги истероризора сите, не само овие двајца, во победата на Кливленд против Атланта. Можете да и го поставите и на целата екипа на Хокс прашањето во насловот, но споменатите лично ја почувствуваа моќта на Леброн Џејмс.

Внимавајте на двете блокади, на првата ѕвезда на Кавалирс и на НБА лигата: