ПОЧЕТНА Во позадина Кога ќе се видиш на basketball.mk

Кога ќе се видиш на basketball.mk

сподели

Нашата редовна рубрика на Facebook ви ја пренесуваме и тука, збир од реакциите на кошаркарските симпатизери, кога ќе ја видат својата фотографија на нашата соц-мед страна.

Понежните половини на Бојан Крстевски и Чавдар Костов се редовни гости на нашиот портал, затоа што се најредовните присутни на секој натпревар на екипата на Работнички. Еве како реагираа, кога се видоа на FB. Заслужија.

Кога се бараш на Facebook.com/basketball.mk. Ако упорно се бараш, тогаш и ќе се најдеш. Еве и тука.


Неколку реакции на една фотографија. Кога ќе се најдеш на basketball.mk и кога се бараш на basketball.mk, во првиот и во третиот ред.

На следната фотографија се официјалните лица, судиите и делегатите (двајцата во првиот ред на фотографијата), кои дури и кога се на трибините, секогаш се сериозни. Сериозни се и кога ќе се најдат, но и кога се „лути“ затоа што ги нема на basketball.mk.

Еве сега ве има. Може и да се тагнете.

Најупорниот пребарувач, конечно се виде. Честитаме. Заслужена насмевка, иако е полускриена. Следниот пат, поголема.

Еееееејјјјјјјјј, алоооо, ме има на basketball.mk. Стиснете лајк и шернете, да ги повикаме љубителите на кошарката во сала, ако не заборавиле каде е. Ајде пријатно, ќе гледаме второ полувреме Работнички – Куманово.