ПОЧЕТНА МАКЕДОНИЈА (ВИДЕО) Како докторот и искусните ги решаваат натпреварите?

(ВИДЕО) Како докторот и искусните ги решаваат натпреварите?

сподели

Куманово имаше резултат во последните 2 минути кога се врати од -14, но Гинјард и Чековски на теренот, односно Докузовски со навремените реакции и со советите од клупата, не дозволија гостите да се радуваат.

Последните 90 секунди, од мечот од 12-то коло во домашниот шампионат, траеја повеќе од 5 минути: