ПОЧЕТНА МАКЕДОНИЈА ИЗБОРИ ВО МКФ: Кој му даде полномошно на Антиќ?

ИЗБОРИ ВО МКФ: Кој му даде полномошно на Антиќ?

сподели

За да може да се биде делегат на Изборното собрание, треба да се има полномошно од некој од претставниците.

Во случајов, Перо Антиќ го доби полномошното на поранешниот клуб каде што имаше акции, КК Гостивар.