ПОЧЕТНА МАКЕДОНИЈА Жељко Обрадовиќ и Душан Ивковиќ ќе бидат вклучени во МКФ!

Жељко Обрадовиќ и Душан Ивковиќ ќе бидат вклучени во МКФ!

сподели

Српските стручњаци и едни од најтрофејните тренери во историјата на европската кошарка треба да бидат инвловирани во нашата Федерација ако Перо Антиќ стане нов претседател.

Во интервјуто за 1ТВ, нашата легенда зборуваше и на оваа тема. Тие ќе бидат задолжени за едукација на нашите тренери.

Како што рече Антиќ, со нив е веќе разговарано, тие прифатиле и се чека само исходот од изборите за нов претседател на МКФ.

*Изјавата на Антиќ на оваа тема е на 43-тата минута од интервјуто