ПОЧЕТНА МАКЕДОНИЈА ДО КАДЕ ЌЕ ОДИТЕ, БАЛКАНЧИШТА: Антиќ не бил усташ, туку Србин кој...

ДО КАДЕ ЌЕ ОДИТЕ, БАЛКАНЧИШТА: Антиќ не бил усташ, туку Србин кој што е роден во Македонија???

сподели
Подгорица не му остана во убаво сеќавање, ќе го поправи ли сега впечатокот?

Натпреварот во Подгорица има и трето полувреме. Написите во медиумите во Србија се идентично шокантни, колку што беа и постапките на навивачите на црногорскиот шампион.

На Балканот ништо ново. Едни те „вреѓаат“, други те „присвајаат“.

Нормалните, ако ги има во регионов, кисело се смеат на ова и креваат раменици, а некои и чекаат во ред за Виз-Ер, најчесто во еден правец.

фото: печатено издание на Informer

„Да се гостува во Црна Гора е потешко отколку во Хрватска, тоа ни се случува последните неколку години.

Навивачите на Будуќност му скандираа на Антиќ дека е усташ и дека е п..ч..а ќелава, а под клупата на Црвена звезда беше фрлен и топовски удар, што ги поминува сите граници.

На човек кој што е Србин роден во Македонија, му викаа дека е усташ. Па тоа е вон секаков разум.“ – стои во една статија на еден медиум кај нашиот северен сосед.

Коментарите ви ги оставаме вам.