ПОЧЕТНА Во позадина Детето што го покори кошаркарскиот свет, а се опушта со мелосот на...

Детето што го покори кошаркарскиот свет, а се опушта со мелосот на нашиот Тоше

сподели
thebiglead.com

Двајцата се уникати, едниот на терените каде и да игра, а другиот беше во светот на музиката.

Никој не можеше и не останува рамнодушен на нивната дарба, која што ја разлеваат со нејасна и невидена леснотија, секој во својата сфера.

Лука Дончиќ (19) во автомобилот слуша музика од Тоше Проески, а фотографијата ни ги разнежнува срцата на сите, што ги сакаме кошарката и музиката.

Словенецот дојде тивко во НБА, но го распламтува балканскиот оган, кој што се повеќе ја нагризува недопирливоста на американските играчи.