ПОЧЕТНА МАКЕДОНИЈА Гркот дава план за спас на македонската кошарка

Гркот дава план за спас на македонската кошарка

сподели

Поискусните мора да се слушаат. Лазар Лечиќ е повеќе од половина век во кошарката, еден е од основачите на познатата југословенска школа и најдобро знае што треба да се преземе во моментов.

Популарниот Грк има план, но треба да го послушаат сите на кои им се обраќа: менаџери, тренери, клубови, играчи, новинари…