ПОЧЕТНА А Репрезентација ГЕВГЕЛИЈА: Највредното, во моментов, парче хартија, во Македонија!

ГЕВГЕЛИЈА: Највредното, во моментов, парче хартија, во Македонија!

сподели

Билетите за мечот меѓу Македонија и Косово ги снема за кратко, откако беа пуштени во продажба. Според официјалните податоци, пуштени и продадени се 1160 билети.

Официјалните лица и гостите добија 200 акредитации, што значи во салата „26 Април“ ќе има околу 1400 гледачи. Сите во еден глас, ќе ја бодрат Македонија.

Ова е прв компетитивен меч на А селекцијата во овој град, игравме една пријателска со Венецуела во загревањето за ЕП 2015-та.

Љубителите на кошарката ќе имаат можност,оние што дојдоа до билет кој што се продаваше по цена од 100 денари, да чуваат во својата колекција историско парче хартија.

Помогнато од Ресторан Enjoy во Гевгелија.