ПОЧЕТНА Избор на уредникот ГАЛЕРИЈА: Трибините во „Јане Сандански“ повторно живеат

ГАЛЕРИЈА: Трибините во „Јане Сандански“ повторно живеат

сподели

Убаво е повторно да се види живописната слика во гледалиштето на нашата најмодерна спортска сала. Уште поубаво е да се слушне глас, од местото предвидено за навивачкиот хор.

А, најубаво од се, е да се почувствува вистинскиот и уникатен спортски амбиент, што го нуди колоритот кој што може да се доживее само во Аеродром.