ПОЧЕТНА Во позадина ГАЛЕРИЈА: Специјалната олимпијада специјален гостин на кошаркарите

ГАЛЕРИЈА: Специјалната олимпијада специјален гостин на кошаркарите

сподели

Претставниците на Македонија од специјалната олимпијада, со и без интелектуална попреченост, повторно беа гости на Македонската кошаркарска федерација која што не пропушта можност да им ги претстави на јавноста овие наши херои, кои што не претставуваат на меѓународната спортска сцена.

Еве дел од нивните минути, во паузата, на полувремето: