ПОЧЕТНА Во позадина ВИДЕО: Таков став, таква става, таков стил, таков стартен шутерски чекор…

ВИДЕО: Таков став, таква става, таков стил, таков стартен шутерски чекор…

сподели

Пред да го објавиме, видеото го изгледавме милион пати. Не, два милиона пати. Можеби и повеќе. Едноставно, виденото не се опишува со зборови.

Седнете и гледајте, видео материјалот трае кратко, а потоа пишете колку пати го повторивте и какви ви беа реакциите:

Најсензационален е коментарот, односно статусот, односно што и да е, во твитот, на дното на видеото, со центаршутевите на Ешли Јанг…

А најголем „лудак“ во муабетов е оној зад камерата, што го бодри „талентираниов“ кошаркар, како да чувме дека му вели – „ОК е, сега си спремен…“.