ПОЧЕТНА Најнови видеа (ВИДЕО) Повредата на Порзингис не е баш за гледање!!!

(ВИДЕО) Повредата на Порзингис не е баш за гледање!!!

сподели

Летонецот се соочува со пауза поради дисторзија на скочниот зглоб, повреда што воопшто не беше лесна и наивна, а воедно е и вознемирувачка за гледање, на натпреварот против екипата на Хит. Еве го моментот кога Кристапс Порзингис згазна на стапалото на противникот и го свитка зглобот, по што веќе не се врати во игра: