ПОЧЕТНА Интернационалци (ВИДЕО) Перо Антиќ во фокусот на Евролигата

(ВИДЕО) Перо Антиќ во фокусот на Евролигата

сподели
Замена на претседателската функција? (фото: StarSport)

Со три титули, Перо Антиќ е еден од најтрофејните кошаркари во Евролигата во моментов.

Неговата професионална играчка кариера е за респект. Тоа го знаат и во Евролига, па на македонскиот интернационалец му отстапија простор во својата редовна рубрика „Во фокусот“.

Голема чест за Перо Антиќ, но и за македонската кошарка воопшто.