ПОЧЕТНА МАКЕДОНИЈА (ВИДЕО) Како ги „поздрави“ тренерот, играчите на Куманово, по триумфот во Гостивар?

(ВИДЕО) Како ги „поздрави“ тренерот, играчите на Куманово, по триумфот во Гостивар?

сподели

Триумфот на теренот на еден од најголемите конкуренти за што подобар пласман во регуларниот дел од сезоната, а со тоа и за подобра стартна позиција во втрората фаза, беше проследен со инспиративен говор во соблекувалната на кумановци.

Прегледајте го целото видео, внимавајте на цензурираниот дел и на крајот се до последниот збор, има интересни реплики.

Еве го сегментот: