ПОЧЕТНА АБА (ВИДЕО) Детенцето што може да спие во патиката на Оџо

(ВИДЕО) Детенцето што може да спие во патиката на Оџо

сподели

Новиот симбол на единството и на идејата за постоењето на Црвена звезда, е малиот Видак, кој што ги посети омилените кошаркари.

Зборови за оваа посета на еден од тренинзите пред АБА финалето со Бидуќност, не треба да се трошат, видеото кажува се.

Насловна фотографија: КК Црвена звезда