ПОЧЕТНА Во позадина Богдановиќ преку цел терен

Богдановиќ преку цел терен

сподели
fiba.basketball

На игралиштето во основното училиште „Лазар Лаза Костиќ“ во Белград, учениците му се заблагодаруваат на нивниот миленик за се што тој направи(л) во кариерата, која што допрва треба да пламне.

Еве го нивниот начин на кажување БЛАГОДАРАМ:

преземено од B92