ПОЧЕТНА А Репрезентација АНТИЌ: Или Пеце или јас!

АНТИЌ: Или Пеце или јас!

сподели
telegraf.rs

Перо Антиќ не размислува за играње за македонската репрезентација додека не се исполни еден услов. Во интервју за sportklub.rs, тој објаснува кој е тој услов.

„Ќе почекаме да видиме што ќе се случи со раководството. Додека е истото раководство, јас не размислувам за враќање во репрезентацијата.

Иако се работи за играње за мојата држава, тоа раководство само прави некои проблеми, лечи свои комплекси.

Ја расипаа хемијата што ја красеше репрезентацијата, така што сега ситуацијата е статус-кво”, изјави Антиќ.